Начало За мен

За мен

 

Здравейте

Казвам се Анелия Славчева и работя в обучителен и козметичен център Jean dArcel Bulgaria  от юли 2012 г. като козметик и обучаващ. Грижата за кожата и нейната структура ме е вълнувала  преди още да започна да се занимавам професионално, затова прекарвах много време в четене и познания за кожата.

 Тук е място на хармония и добри взаимоотношения като екип, приятели и професионалисти за това е лесно да дадеш всичко от себе си. Когато дойдох в Жан Дарсел знаех,че това е моето призвание и страст. Ние сме официални представители на професионална козметика Jean dArcel  и други марки за лице и тяло.

Ежегодно посещаваме семинари в Германия, откъдето черпим своите знания и умения, а ние ги предаваме на вас. 

Имаш най-добрата възможност да се включиш в света на професионалистите. Ако си човек, на който му харесва да твори красота, не се колебай, аз ще те науча на всички детайли. Започни днес и рестартирай мотивацията си за едно ново начало и вдъхновение, което носи със себе си удоволствие ! 

 

 

 

 

-16%

Премиум клас по козметика - СВИДЕТЕЛСТВО

В ПРЕМИУМ клас по КОЗМЕТИКА вие ще получите следните основни и допълнителни познания: ✓ Исторически преглед на козметологията. ✓  Анатомия и физиология на човешката кожа. ✓ Определяне типовете кожа. ✓ Определяне на основните причинители
Повече

Основен клас по козметика - УДОСТОВЕРЕНИЕ

В ОСНОВЕН клас по КОЗМЕТИКА вие ще получите следните основни познания:  ✓ Исторически преглед на козметологията. ✓ Анатомия и физиология на човешката кожа. ✓ Определяне типовете кожа. ✓ Определяне на основните причинители на заболявания
Повече