Начало За мен

За мен

 

Здравейте

Казвам се Анелия Славчева и работя в обучителен и козметичен център Jean dArcel Bulgaria  от юли 2012 г. като козметик и обучаващ. Грижата за кожата и нейната структура ме е вълнувала  преди още да започна да се занимавам професионално, затова прекарвах много време в четене и познания за кожата.

 Тук е място на хармония и добри взаимоотношения като екип, приятели и професионалисти за това е лесно да дадеш всичко от себе си. Когато дойдох в Жан Дарсел знаех,че това е моето призвание и страст. Ние сме официални представители за България на професионална козметика Jean dArcel  и други марки за лице и тяло.

Ежегодно посещаваме семинари в Германия, откъдето черпим своите знания и умения, а ние ги предаваме на вас. 

Имаш най-добрата възможност да се включиш в света на професионалистите. Ако си човек, на който му харесва да твори красота, не се колебай, аз ще те науча на всички детайли. Започни днес и рестартирай мотивацията си за едно ново начало и вдъхновение, което носи със себе си удоволствие ! 

 

 

 

 

Обучение + практика по КОЗМЕТИКА МАСТЪР КЛАС - диплома тип СВИДЕТЕЛСТВО II степен

КУРСЪТ ПО КОЗМЕТИКА ПРЕМИУМ КЛАС включва: 1. Теория по козметика - лекции, 2. Практика по: o базисни терапии на лице (различни видове почистване на лицето според типа кожа, терапия за мазна кожа, терапия за суха кожа, терапия за комбинирана
Повече

Обучение + практика по КОЗМЕТИКА ПРЕМИУМ КЛАС диплома тип СВИДЕТЕЛСТВО II степен

КУРСЪТ ПО КОЗМЕТИКА ПРЕМИУМ КЛАС включва: 1. Теория по козметика – лекции, 2. Практика по: o базисни терапии на лице (различни видове почистване на лицето според типа кожа, терапия за мазна кожа, терапия за суха кожа, терапия за комбинирана
Повече